Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 9. april 2015
Tid 20.00 - 22.00
Billett 40,- / 60,-
Aldersgrense 18 år

Aftens: Leisure Suit Lovers & Disco-tema

Hvis du er en av dem som alltid har elsket disco, eller bare elsker å danse, er dette kvelden for deg.

Hvis du er en av dem som alltid har elsket disco, eller bare elsker å danse, er dette kvelden for deg.

Dette blir en aftens full av herlige danselåter fremført av Studentersamfundets eget discoband Leisure Suit Lovers og den dynamiske dj-duoen Elektrosfærer. LSL stiller i sine karakteristiske hvite dresser, glitrende paljettkjoler og fargerike skjorter, og vi oppfordrer deg til å gjøre det samme. Dette er sjansen din til å spille ut din indre dancing queen, så la deg inspirer av Abba, Bee Gees, Donna Summer, Saturday Night Fever, slengbukser og psykideliske mønster. Ta på deg hva enn du måtte ha av discoklær eller andre dansbare plagg og kom.

Leisure Suit Lovers

Med utgangspunkt i en gullrekke av låter fra musikkens gullalder leverer Leisure Suit Lovers et show fullspekket av groovy disco, soul og funk, musikken fra de fremste artistene helt fra 70-tallet og frem til i dag. Bandet har blant annet spilt med Norges funkkonge Ole Børud og har turnert både nord- og sørover i landet for å tilfredsstille tørste dansefoten i det lange land.
Leisure Suit Lovers holder til i Trondheim by som et av husbandene på Studentersamfundet. Bandet består av engasjerte studenter som studerer ved de ulike skolene i Trondheim - i Leisure Suit Lovers finner du alt fra kommende lærere og leger, til sivilingeniører og filosofer.
Stemningen kan ikke slå feil når disco-orkesteret på 13 iført hvite dresser og paljetter entrer scenen.

ELEKTROSFÆRER

Ivar og Sophia utgjør Elektrosfærer, som står for den noe mykere tøyingen på starten av klubbkvelden din og sørger for at festen bare fortsetter. Ved å blande gammel og ny disco, afrobeat, funk, house og beats tar de det organiske, atmosfæriske og menneskelige tilbake i klubbmusikken.

Foto: foto.samfundet.no

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler