Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Biblioteket
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 11. mars 2015
Tid 20.00 - 22.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Bokstavelig talt: Litterær Diskusjon - Klokken og sengen av Eline Lund Fjæren

Denne gangen kuppes Bokstavelig talt av de unge og lovende studentene ved instituttet for språk og litteratur!

I panelet møtes representanter fra Studentersamfundets Kulturutvalg, studentradioens litterære magasin/program Bokbaren og instituttet for språk og litteratur sitt tidsskrift Riss. Da vi er unge og lovende snakker vi om de som er enda yngre, og tar for oss den andre romanen til Eline Lund Fjæren (f. 1994): «Klokken og sengen».

Her møter vi en nitten år gammel jente som flytter til en ettromsleilighet i Bergen for å studere, men som velger bort fadderuke, venner og interaksjon mot en hverdag hvor det beste er å ikke forlate leiligheten mer enn ytterst nødvendig. Vi følger tankene rundt oppvekst, forventninger og funksjonalitet – en langvarig apati. Fjæren skriver seg inn i en romantradisjon hvor det viktigste ikke er hva som skjer, men refleksjonene og tankene rundt.

Fjæren debuterte i 2013 med «Ung jente, voksen mann», som fikk god respons fra det norske anmelderkorpset. Med «Klokken og sengen» har hun tatt steget fra tematisk sjokkerende og inn i den velkjente eksistensialismekrisa, og vi følger etter.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler