Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
ArrangÞr LÞrdagskomitéen
LÞrdagskomitéen (LK)
Dato 27. april 2019
Tid 21.00 - 02.00
Billett 150,- / 200,-
Aldersgrense 18 Ă„r (student), 20 Ă„r (ikke-student)

Elektrosamfundet

Samfundets Ă„rlige elektrofestival returnerer! Vi booker de feteste elektronika-artistene og fyller samfundet med glowsticks, sass og bass đŸ”„ Den siste Ă„pningsdagen blir en fest du ikke vil gĂ„ glipp av! Artistslipp vil skje fortlĂžpende.

CLMD

Det er mye som kan bli sagt om artister som ikke bare klarer Ä ha en suksessfull karriere, men ogsÄ en konsekvent en. Dette er historien bak CLMD; flere Är med hardt arbeid som har resultert i fantastiske hÞydepunkter. Helt siden Martin Danielle startet CLMD i 2010, har prosjektet bare vokst ved hver utgivelse. 2016 singelen "Dust" featuring Astrid S og som ble inkludert i hans 2018 album "Phases", har vÊrt hans stÞrste utgivelse sÄ langt, noe som beviser at CLMD er ustoppelig!

I lÞpet av Ärene har CLMD bygget opp en imponerende katalog av fantastiske samarbeidsartister og fans. Han har remixet sanger av stjerner som Bruno Mars, Estelle, Nervo, Arty, og Norman Doray, blitt lovpriset av Axwell /\ Ingrosso, Tiësto, og David Guetta, og turneet med Steve Angello gjennom hele USA.

CLMD kommer til Ă„ lage tidenes fest i StorsalenđŸ”„Dette vil du ikke gĂ„ glipp av!

KAMFERDROPS

Kamferdrops tok Sverige med storm med sin remake av “Jag trodde Ă€nglarnas fanns” sommeren 2017. LĂ„ten danket selveste Justin Bieber ned fra fĂžrsteplassen pĂ„ Spotify hos Söta Bror, og ble der gjennom hele sommeren. Her i Norge har den ogsĂ„ streamet til gull!

Artisten selv har fĂžlgende Ă„ si om suksessen:

“Min fĂžrste konsert spilte jeg for over 20,000 mennesker. Jeg holdt pĂ„ Ă„ mige pĂ„ meg” - Kamferdrops

Siden superhitten har ikke Kamferdrops ligget pÄ latsiden, hun har streamet til Gull med lÄten Tusen Bitar, avsluttet Spellemann med Ole Ivars og Elisabeth Andreassen, spilt inn Norges dyreste musikkvideo, snudd det legendariske utestedet Spy Bar pÄ hodet med sitt releaseparty, tellet ned til nyttÄr pÄ SVT foran 4 millioner mennesker, jobbet med Frej Larsson som ble saksÞkt av den russiske staten nÄr han Äpnet Gay Bar pÄ russisk territorium, og ligget pÄ Spotifys topplister med den svenske rapperen Adel som nettopp hadde sluppet ut av fengsel nÄr samarbeidet ble sluppet.

Med over 60 konserter i 2018, og som en del av Digiloo's sommerturne i samarbeid med TV4. SĂ„ leverer hun ett intenst og konfettispekket klubbshow fast akkompagnert av “Jazzy Joe” pĂ„ Unihorn.

WNDR

DJen og produsenten WNDR har over 10 Ärs erfaring som DJ og er et kjent navn i klubb-Oslo. Han har ogsÄ vÊrt pÄ topplister i Europa og gikk platinum i Norge med hans debutsingel «Medicine», som per dags dato har over 4 millioner streams. I tillegg til dette har han ogsÄ vÊrt playlistet pÄ P3. Senere slapp han «Human» som ble plukket rett inn i NRK MP3s playlist, Higher (WNDR remix) av Lemaitre ble playlistet pÄ Kiss FM og han fikk i tillegg oppmerksomhet fra selveste Martin Garrix.

I lÞpet av de siste Ärene, har han klart Ä finne sin egen retning fylt med 808 trommemÞnstre, intuitive basslinjer og unike akkord progresjoner. Medmusikere og produsenter har ogsÄ kommet med sine lovord om WNDR - som har klart Ä fÄ en dedikert fanskare langt utover den norske klubbscenen.

For de som har vokst opp med artisten WNDR sÄ er det ingen overraskelse at han ble musiker. Han hadde allerede brukt 10.000 timer foran DJ-oppsettet sitt fÞr han fylte 13. FÞr videregÄende var over, hadde han i tillegg brukt 10.000 timer til pÄ musikkproduksjon. Markert som et lovende talent i tidlig alder, kunne han gjerne allerede vÊrt et kjent hushold navn i musikkbransjen, men WNDR har stÄtt med sin egen visjon og laget musikk kun pÄ hans egne premisser. Sitat WNDR: «For meg handler det om Ä formidle fÞlelser, Ä komme i kontakt med mennesker gjennom hodetelefonen eller hÞyttalere... Og de fÞlelsene mÄ vÊre oppriktige og Êrlige».

WNDR kommer til Ă„ lage deilig stemning i Storsalen!

CHINAH

FÄ band har de siste Ärene blitt mÞtt med like stort engasjement som KÞbenhavn`s CHINAH. CHINAH er et elektronisk band fra Danmark som bestÄr av Fine Gilindvad, Simon KjÊr og Simon Andersson. Trioen mÞttes pÄ en musikkskole, og begynte kort etter Ä lage sine fÞrste sanger sammen. Siden de slapp sin fÞrste singel «Away from me», har CHINAHŽs karriere virkelig tatt fart. Kom til Klubben og hÞr CHINAH varte opp med deilig elektronisk musikk!

Mungolian Jet Set

Bak navnet Mungolian Jet Set finner man PĂ„l Strangefruit Nyhus og
produksjons-makker Knut SĂŠvik samt ett kobbel av musikere som er med
fra tid til annen. Opprinnelig var idéen deres Ä koble jazz og klubbmusikk, men de fant
snart ut at de ville mer enn som sÄ. Deres variant av elektronika
inkluderer inspirasjon fra disco, psykedelia, funk, prog og spennende musikk fra ulike verdenshjÞrner. Resultatet er bÄde frika og funky, men det lÄter alltid vitalt. De lager musikk som er sÄ full av fantasi og sjangerutviding, at man blir stÄende Ä mÄpe etter fÞrste mÞte. I back-katalogen finner du kritikerroste album som Beauty Came to Us
in Stone, We Gave It All Away, Now We Are Taking It Back og Mungodelics, pluss utallige 12" og remixer for andre artister. Pitchfork har beskrevet Mungolian Jet Set sin musikalske lekenhet pĂ„ denne mĂ„ten: "...a lush, alien soundworld somewhere between the ethnodelic mystery of Brian Eno and David Bryne's My Life in the Bush of Ghosts, and the cheesy progtastic expansiveness of Orb's Adventures Beyond the Ultraworld” (Tim Finney // Pitchfork).
Dette blir fantastisk bra! Sjekk ut gutta pÄ Klubben 27.april!

HĂŽy la

HÎy la er den kÞbenhavnbaserte trÞnderske produsenten Ingri HÞyland, som pÄ kort tid har blitt et navn pÄ den skandinaviske undergrunnsscenen. Selv om hun fortsatt er et relativt ubeskrevet blad her i hjemlandet hennes, gÄr det gjetord om dette geniet i det kÞbenhavnske musikkmiljÞ!

Live skaper Ingri HĂžyland et dystopisk, fĂžlsomt og insisterende univers, som er like blĂžtt som det er mĂžrkt og forfĂžrende. Ingris kjĂžlige og tilbakelente vokal er blitt sammenlignet med kunstnere som Beth Gibbons og Björk. HĂŽy la startet 2019 med Ă„ spille en anmelderrost og fullpakket konsert under Trondheim Calling og som Gaffa (NO) beskrev det: ”StĂ„r HĂŽy la i herlig kontrast til Ă„rets rosabĂžlge som rir dette langstrakte landet som en mare.” HĂŽy la er aktuell med EPen X Heads.

Arrangement pÄ Samfundet kan tilrettelegges for besÞkende med bevegelses- og hÞrselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler