Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 19. mars 2019
Tid 20.30 - 22.30
Billett 50,- / 100,-
Aldersgrense 18 år

Kjellerbandet presenterer - A lovely night!

Kjellerbandet presenterer - A lovely night! - En duettkonsert med Kjellerbandet

Kjellerbandet, Vilde Aakre Lie og Harald Relling Nielsen er klare for å gi deg en aften fylt av kjærlighet på Klubben ved Studentersamfundet i Trondhjem 19. mars!

Vi serverer musikk fra kjente og mindre kjente navn som Lady Gaga, Nat King Cole, Diane Schuur, Count Basie og Frank Sinatra!

Ta med din(e) kjære eller den du har et øye til. Kjellerbandet L-O-V-E(-R) rykninger i dansefoten og søte toner. Kanskje er det nettopp denne kvelden som gjør at dere for alltid kan få ha øynene på hverandre?


Kjellerbandet ble opprettet i 1977 som et tilskudd til Bodega Band og S. Møller Storband. Fra dag én har det utviklet seg til å bli et av de mest aktive og innflytelsesrike storbandene i Trondheim.

Bandet legger vekt på å spille tradisjonell storbandjazz i tillegg til prosjektkonserter og andre arrangementer. Historien til Kjellerbandet omfatter alt fra turné i Finland, storbandfestival i Tsjekkia og konsert i Olavshallen med Yngvar Numme. I senere tid har bandet arbeidet med artister som Jonas Kullhammar, Knut Riisnæs, Øyvind Brække, Hermund Nygård, Håkon Mjåset Johansen og Tone Åse. Det ferskeste prosjektet er bestillingsverket «Cassa Rossa» skrevet til ære for Studentersamfundet av Sturla Hauge Nilsen, nå utgitt på plate!

Kjellerbandet spiller gjerne opp til dans ved celebre anledninger.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler