Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 15. august 2019
Tid 23.30 - 01.00
Billett 150,- / 200,-
Aldersgrense 18 år

KlubbPstereo: Pasha

Få visste hvem Rykkin-rapperen var før NME i 2017 dro fram Pasha som en av de mest lovende talentene i verden, men etter musikkgigantens profesi har fler og fler fått øynene opp for den ikoniske rapperen!

Etter flere nasjonale radiolistinger, store festivalopptredener og internasjonal anerkjennelse via bloggosfæren har Pasha etter hvert blitt et anerkjent navn på den Norske hip hop scenen, og etter ca. 80 konserter i løpet av de siste 2 årene dras Pasha fram som nordmannen i spissen for engelsk-språkelig hip hop i Øyvind Holens “Nye Hip Hop Hoder”. Med flere radiolistinger på NRK P3 og mp3, utsolgte konserter på tvers av Nord-Europa, og omtale hos norske og internasjonale musikkmedier med jevne mellomrom har det vært vanskelig å styre unna Pasha i Norge anno 2019. Det som kanskje har gjort rap-talentet ekstra spennende er interessen som nå også kommer fra utlandet; unntaksvis snur internasjonale musikkpresse seg mot Norge, og Pasha hauses frem.

Det prisvinnende musikkmagasinet Clash sier det bra:
“Norway isn't exactly a rap hub. Indie rock? Sure. Metal? Definitely. But rap? Well, it might come as a surprise but Norway's rap scene is blossoming, making further and further international forays. Pasha is leading the charge, with his deft rhymes working alongside a humorous pop tip.”

Clash Magazine er ikke alene om sitt elsk for den 90-talls inspirerte poprapperen. Ebro hos Beats 1, NME, Earmilk og Highsnobiety med sine 2,6 millioner følgere på instagram spår også en lys framtid for Pasha:

“Straight from Norway, he’s in charge of the Northern European rap scene…” introduseres Pasha på showet til Ebro.

Pasha er allerede godt i gang med å markere seg i 2019. Med vårens braksuksess på Rockefeller, konserter i USA og radiolåtene «Chili» og «Throw a Party» er Pasha allerede godt i gang med å vise verden at 2019 er Pashas år!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler