Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 13. august 2019
Tid 23.59 - 00.59
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Amber Clouds

Med fengende og drivende gitarmelodier har Amber Clouds pustet frisk luft inn i den norske alternative rockscenen siden deres første utgivelse i 2015. Tirsdag 13. August fyrer de endelig løs på Knaus!

Amber Clouds er en norsk alternativ rockekvintett som ble grunnlagt i Oslo i slutten av 2015 på grunn av frontmann Nikolai Grindlands overraskende radiodebut som gjorde monteringen av en live-enhet til en hyggelig nødvendighet.

I det siste har bandet vært opptatt med å skape sin mest ambisiøse og råeste utgivelse til dags dato, nemlig deres ti spor lange debutalbum “Here to Feeling Good All the Time”. Albumet taler for seg selv på sin måte å Heimlich-manøvre pustende luft inn i den alternative rockescenen, i tillegg til å trekke ut pluggen i den minimalistiske DIY-tilnærmingen ved å heve hele operasjonen opp flere hakk både lydmessig og kreativt.

Siden den første EP'en deres ble sluppet i 2016 har Amber Clouds rukket å blant annet bli utropt til "stars of the whole weekend" under Vill Vill Vest 2017, spille inn et par godt mottatte singler som har surra og gått på radioen, og spelle seg gjennom hele spekteret av hovedstadens scener fra illeluktende (John Dee), til velduftende (hjørnet av en skobutikk).

Når du kombinerer det beste fra i går blandet sømløst med en ny og røffere tilnærming, sannsynligvis på grunn av bandets overnaturlige ferdigheter i å overleve Oslo bar scene, er Amber Clouds debutalbum garantert en spennende sak for både tilfeldige lyttere og musikkelskere

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler