Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 5. september 2019
Tid 21.00 - 23.59
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Knaus før 23:59

Torsdag 5. september inviterer vi til en helaften med konserter! Flere band vil innta scenen på Knaus for å trollbinde deg med sin musikk.

Kveldens line-up:
(Dørene åpner 20:30)

21:00 - Put Your Hands Up For Neo-Tokyo
Put Your Hands Up For Neo-Tokyo er hjertebarnet til bergens-musiker og produsent Njål Paulsberg. Paulsberg startet i 12-årsalderen med å lage hip-hop beats for kompiser og lokale rappere, men snart kom teknomusikken og tok ham. Sammen med flere likesinnede startet de opp undergrunns-tekno-klubben «Nabovarsel», som senere har tatt steget inn i etablerte lokaler og har mindre besøk av politiet. Paulsbergs hip-hop og tekno-bakgrunn blandes med hans kjærlighet for italiensk 70-talls musikk, brasilianske artister som Milton Nascimento og lyd-databaser gjør dette til en helt unik opplevelse.
http://bit.ly/Putyourhandsupforneotokyo

22:00 - Xsektmedlem
Xsektmedlem kan beskrives som hes, søvnig, sexy og tidvis brølende elektrorap.
En følsom refleksjon over det å være ung kvinne omringet av religiøs fanatisme.En varsom føkkefinger til skjønnhetsidealene som dyrkes i koret. En kjærlighetserklæring til techno, trance, frosne nattetimer i bakgården på revolver og dårlig linje på facetime mellom Flekkerøya og Oslo.
http://bit.ly/Xsektmedelem

23:00 - MARBLES
MARBLES er en leken indie/synthpop - kvartett som holder til i Oslo. Soundet strekker seg fra det dansbare, til det drømmende og videre til ren, skjær galskap. Her snakker vi kosmiske synther, kremete gitarer, diggbare melodier, bevegende basslinjer og energiske trommer. Etter å ha brukt rundt 2 år på å «finne seg sjæl» i den abstrakte og soniske undergrunnen, og med sporadiske konserter på diverse sommerfestivaler til mindre danseklubber rundt om i Oslo, så er bandet i ferd med å etablere seg.

MARBLES har sluppet 2 singler, “European Dream” og “Baby, Don’t You Get It”. Det siste året har de spilt på blant annet Under The Bridge, havnefest på SALT og Granumfestivalen. Med oppmerksomhet fra NRK P3 og diverse radiokanaler i Tyskland og USA er bandet klare for å nå ut til et internasjonalt publikum. Vi gleder oss til se hva dette bandet har å by på av slipp og konserter utover høsten.
http://bit.ly/marblesbabydontyougetit

Velkommen til Knaus FØR 23:59!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler