Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 24. april 2015
Tid 22.00 - 00.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 20 år

Daniel Kvammen

Vil du være med på starten av et fantastisk eventyr? Da bør du ikke gå glipp av denne konserten!

Daniel Kvammen er låtskriver-prosjektet til mannen med same navn. Med kassegitar og dialekt, skriver Kvammen tekst og melodi til låtene sine. Oppvokst på Geilo i Buskerud, inviterer Daniel publikum inn i finurlige tekster som veksler mellom mørke og lyse historier. 
Daniel gav ut sin første singel ”Ingen Vega Utanom” i november 2013. Debuten høstet gode kritikker fra flere musikkmedier, ble anbefalt som høydepunkt hos streamingtjenesten WiMP og selveste Stein Torleif Bjella har uttalt sin begeistring for musikken. Releasekonserten til hans første utgivelse på Crossroads førte til festivaljobber på bl.a. Øyafestivalen, Slottsfjell, Vinjerock og Bygdalarm.

Mot slutten av året ble Kvammens to første singler kåret til ”årets beste” hos WiMP, han ble portrettintervjuet av Musikkmagasinet i Klassekampen og Hissig.no, han vant Hallingdal Musikkforums pris og ble booket til by:Larm. I tillegg skal har han blitt invitert til å varme opp for Ole Paus og Jan Eggum, og i April 2014 signerte han bookingavtale med Stageway. Etter by:larm ble han omtalt av VG som ”forbløffende ferdig utviklet” og Dabladet proklamerte at ”det er fare for at vi vil se mye til ham fremover”.

I april signerte Kvammen platekontrakt med Jansen Plateproduksjon som står bak mange av de siste årenes store kritiker- og publikumssuksesser (Kråkesølv, Jonas Alaska, Hanne Kolstø med mer). Kvammens debutalbum slippes i mars 2015, produsert av Even Ormestad.

Det er med andre ord god grunn til å glede seg til denne konserten!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler