Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Samfundets Debattkomité
Samfundets Debattkomité (SDK)
Dato 4. september 2019
Tid 18.00 - 19.30
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Onsdagsdebatt: Lokalvalgdebatt

Trondheims lokalpartiledere kommer til Samfundet for å debattere i forkant av valget!

Digger du de nye metrobussene? Irriterer du deg over at favorittbutikken din har forsvunnet fra Midtbyen? Er miljøpakken et overpriset prestisjeprosjekt? Gjøres det nok for studentens trivsel i Trondheim? Og hvordan skal Trondheim ta ledelsen som miljøby?

Det er igjen tid for kommune- og fylkesvalg, og den 9. september skal velgerne gå til valgurnene for å stemme fram sin visjon for kommunens neste fire år. For hvordan skal Trondheim se ut i 2023?

Onsdagsdebatten på Samfundet inviterer ni partier til en klassisk valgdebatt i innspurten av valgkampen. Hvem kommer til å få sin visjon for byen realisert?

Følgende debattanter kommer:
- Jørn Arve Flått (Ap)
- Trygve Braastad (H)
- Roald Arentz (R)
- Ola Lund Reolen (MDG)
- Erling Moe (V)
- Ola Borten Moe (Sp)
- Mona Berger (SV)
- Ingrid Marie Hildrum (KrF)
- Elin Marie Andreassen (Frp)

Dette er en gyllen mulighet til å orientere seg om Trondheims partier og vi oppfordrer også til å delta i spørsmålsrunden, slik at du kan få svar på stort og smått.

Til slutt kommer en oppfordring til alle som ikke er folkeregistrert i Trondheim: Husk å forhåndsstemme slik at også din stemme teller i valget!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler