Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 15. november 2019
Tid 21.00 - 23.00
Billett 200,- / 250,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Dårlig Vane

Dårlig Vane kommer til Samfundet siste åpningshelgen før jul! Hitsingelen "Gikk I Bakken" har gått Norge rundt og vi gleder oss enormt litt guttene tar med deres uslåelige energi til Klubben. Ses der!

DÅRLIG VANE

Dårlig Vane ble signert av Full Effekt Records v/ Girson Dias i 2016, og fikk sitt gjennombrudd allerede året etter med EPen «71». EPen inneholdt hitsingelen «Gikk I Bakken» som nylig passerte ni millioner streams på Spotify. De ble samme år trukket frem av BT som en av de som imponerte mest under bransjefestivalen Vill Vill Vest, og vant P3-prisen «Årets Urørt». Guttene har satt sitt spor på hiphop-scenen i Bergen, og Norge forøvrig, med en uslåelig energi og en scenevanthet man kun ser hos langt mer erfarne artister.

Etter en drøss med singler, mini ep og hundrevis av konserter landet rundt har guttene endelig sitt debut album "Matpakken" til strålende mottak og femmer i Bergens Tidene. Dette feires med en mini turne i de største byene og selvfølgelig skal guttene stoppe innom Trondheim!

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler