Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 13. mars 2020
Tid 23.59 - 01.30
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

[Utsatt] Regnvær

Bodøværingene i Regnvær har hatt en strålende høst med fantastiske tilbakemeldinger på singelen «Aurora» og EPen «Våken hele sommeren». Med to listinger på NRKP3, terningkast 5 i Avisa Nordland, terningkast 6 i Bodø Nu, utsolgt konsert i Oslo og overveldende respons fra fansen er de nå klare for å legge ut på veien for å spille låtene live.

Regnvær sine tekster skildrer på ungdommelig vis sterke følelser omkring tema som kjærlighet, nostalgi og det å finne seg selv som menneske. Da de slapp låten «Aurora» i august ble den umiddelbart listet på NRKP3. Nå kan «Aurora» og resten av deres kritikerroste EP «Våken hele sommeren» oppleves live.

Til tross for deres unge alder har det fengende pop-bandet imponert med stødige live-opptredener. De ble plukket ut av OverOslo-festivalen til å spille på GNIST-festivalen i Oslo. Der var de 12 av 450 musikkprosjekter som ble valgt ut av en jury bestående av musikkjournalister, arrangører, musikere og plateselskaper i norsk musikkbransje. De har også spilt på festivaler som Trænafestivalen, Parkenfestivalen, Buktafestivalen, Bakgården og Bodøfestivalen.
Det er lett å bli glad i energiske og formidlingskåte Regnvær. De koser seg på scenen!
- Avisa Nordland, 7. august 2019

«Regnvær står totalt fram som et band som både er i støpeskjeen, men som allerede nå kan fenge og fengsle et stort publikum. Spesielt når vi vet at de fikser livebiten også»
 - Avisa Nordland, 14. oktober 2019

«Regnvær er i ferd med å befeste sin posisjon i Norge»
- Bodø Nu, 11. oktober 2019 

«Det er lett å tro at Regnvær kan nå så langt som helst»
- Avisa Nordland, 7. august 2019

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler