Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 30. november 2019
Tid 19.00 - 22.00
Billett 40,- Eksisterende filmklubbmedlem / 100,- Filmklubbmedlemskap / 200,- Supermedlemskap
Aldersgrense 18 år

Studentersamfundet filmklubb-juleavslutning: Harry Potter and the Philosopher’s Stone

Velkommen til Juleavslutning i Studentersamfundet Filmklubb med visning av den fortryllande Harry Potter and the Philosopher’s Stone og gamle Disney-klassikarar på 16 mm!

Foreldrelause Harry Potter bur i eit kott under trappa hos sine ufyselege slektningar tante Petunia og onkel Wiktor. Han lever eit kjedeleg liv, men på 11-årsdagen får han vite at han er ein trollmann. Dette fører til ei vending i livet til Harry, og han startar på den magiske trollmannsskulen Hogwarts. Her blir han kjend med Ron og Hermione, og saman viklast dei inn i mysteriet om ein stein som gir evig liv. Denne eventyrlege og folkekjære filmen er full av spennande karakterar, vakre omgivnadar og magisk stemning!

Tradisjonen tru snurrer vi i også nokre av Disneys gode, gamle juleklassikarar på 16 mm, og serverer gløgg og pepperkaker. Inga jul utan tradisjonar, så bli med på juleavslutningen i gode venners lag, og få ein fin start på adventstida!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler