Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør
Dato 7. april 2015
Tid 18.00 - 20.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Excenteraften: Flu Hartberg viser alt!

I Flu Hartbergs kreative univers kretser de utroligste mengder av ansikter, farger, anekdoter og syke historier, og i kveld har han lovet oss alt! Thomas Seltzer har erklært ham som landets største geni, og vi er enig! Ikke la denne kvelden gå til spille hjemme i en svett sofa. Kom deg på samfundet og opplev Flu sin verden!

Flu er mannen som tenker større enn de fleste. Gjennom hans illustrasjoner av utallige situasjoner og personer gir han den norske befolkning tegneserier til ettertanke, noe vi sårt trenger. Alt fra Jarle og Ludvig som flykter fra en mystisk fiende gjennom et tilintetgjort Oslo, i Moderator, til to muslimer som iherdig prøver å tegne en satirisk tegning som kan gjøre narr av dem som gjør narr av ekstrem islam. Det er en grunn til at Geir Ramnefjell en gang skrev at en Fagprat-stripe kan si mer enn tusen debattinnlegg. Flu er gjennom sine tegneserier en aktiv samfunnsdebattant som viser holdninger fra alle samfunnslag uten å egentlig dømme noen.

Ryktene sier at Flu tegnet allerede før han ble født. Denne mannen har ingen grenser. Han har illustrert alt fra skolebøker til julekalender, vært podcastprogramleder, laget TV om en ikke-eksisterende kommune, startet det kunstneriske tegneseriekollektivet Dongery og gitt ut flere samlinger av sine tegneserier. Den første Fagprat-samlingen ble i 2011 tildelt SPROING-prisen for beste samlebok.

I kveld er tiden inne for et realt FLU-SHOW! I tillegg har han tatt med seg tegnesakene sine helt fra Oslo for å gi oss et uforglemmelig tegnekurs.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler