Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 25. april 2015
Tid 21.00 - 23.00
Billett
Aldersgrense 20 år

Elektrosamfundet

Siste åpningshelgen for semesteret feirer vi med brask, bram og elektroniske danserytmer over hele huset.

Elektrosamfundet braker snart løs og vi har samlet en fantastisk line-up for å gi dere den kanskje beste elektrofestivalen Trondheim kan by på.

JERRY FOLK
Unge Jerry Folk gjør det allerede skarpt internasjonalt med sin diskopregede housemusikk, med elementer av funk. Inspirasjonen kommer gjerne fra fortiden, og i sine låter har han blant annet remixet Fugees, ZZ Ward, Jill Scott og Miami 82. Under Elektrosamfundet blir han en av tre som holder koken i storsalen.

BEARSON
Blant up-and-coming artistene i det norske elektronica-miljøet står Bearson sterkt. Han har blitt sammenlignet med artister som Cashmere Cat, Lemaitre og Todd Terje, og nå kommer han til å stå i storsalen på Samfundet under Trondheims kanskje beste elektrofestival.

HASTA, også omtalt som Norges mest talentfulle 18-åring begynte allerede da han var 13 å eksperimetere med beats. I 2014 ga han ut EP’en Floral på det Ohio-baserte plateselskapet Apothecary Compositions, med sounds han selv beskriver som noe rolig og laidback og elementer fra alle sjangere. Han skal blant annet varme opp for Cashmere Cat på Vulkan Arena, og vi gleder oss til å ha ham i storsalen når Elektrosamfundet braker løs.

I år har vi også fått til et fantastisk samarbeid med Trondheim Elektroverksted, som har satt tidenes program for klubben. Både B.Bravo og Sprutbass skal på scenen, og TEV Djs står for både oppvarming og en brennhet etterfest. Vi gleder oss, og det bør du også.

B.BRAVO
Amerikanske B.Bravo er kjent for å legge sitt preg på all ”funked-out night synth groove” han kan finne. Dette resulterer i musikalske sammensetninger av alt fra Hip-Hop og R&B til dance- og bassmusikk. Som en av grunnleggerene av det San Fransisco-baserte musikklabelet ”Salva’s Frite Nite label”, er han også en del av drivkreftene bak den moderne funkbevegelsen på verdensbasis. Han har også spilt på festivaler som SXSW, Detroit Electronic Music Festival, Snowglobe, Decibel Festival, Positivus Festival, HARD Los Angles, Glade Festival UK, og Sonar in Barcelona, og nå kommer han endelig til Trondheim.

SPRUTBASS
Sprutbass har i løpet av de siste fem årene oppnådd stor internasjonal anerkjennelse gjennom sin analoge synth-funk, eller Schengen-funk om du vil.
Anmeldere har beskrevet musikken hans som «den mest bredbente synthhåndteringen siden Beverly Hills Cop soundtracket» og «en vikingversjon av Justin Timberlake». På Roskildefestivalen i 2012 viste han imidlertid hvorfor han fortjener den påskjønnelsen han har fått, da han satte ny publikumsrekord på Apollo-scenen, og dette ved siden av å fylle dansegulv i Paris, New York, Barcelona og Berlin. Vi har ikke annet å si, enn at denne artisten lager god fest.

BOW TO EACH OTHER er en norsk-kanadisk indie-pop duo.
Debuttalbummet ”The Urge Drums” ble produsert av Susanne Sundfør, og har fått glimrende kritikk i hele landet. Bandet består av Gunhild Ramsay Kristoffersen og Megan Kovacs som begge er lokalisert i Oslo, etter de bodde flere år i Loverpool der de studerte ved LIPA. Dette er en fantastisk duo, og det er absolutt verdt å ta turen til Knaus under Elektrosamfundet.

Sjekk ut vår Soundcloud liste for å Elektrosamfundet nedenfor, og kom deg i ordentlig dansestemning, før det braker løs.

For mer informasjon om aldersgrenser, sjekk ut: https://www.samfundet.no/billetter

Grafikk : Layout ved Markedsføringsgjengen

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler