Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 7. mars 2020
Tid 21.30 - 23.30
Billett 180,- / 230,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Tuvaband

Tuvaband kommer til klubben 7.mars!

Uansett hvordan en kommer over musikken til Tuvaband, enten det er på konsert eller på plate, så gjør den inntrykk. Tuva Hellum Marschhäuser har en evne til å fange en underlig magi i sangene sine, med delikate komposisjoner sammen med en røffere produksjon. Den tidligere utgitte musikken har spent fra atmosfærisk, piano-ledet folk-pop til svevende post-rock. Musikken har vært minimalistisk og gitt rom til nerven i Tuva’s fjærlette vokal, og vokalens melodier. I 2018 ga Tuva ut sitt debutalbum Soft Drop, til kritisk anerkjennelse hjemme i Norge og internasjonalt. Litt over et år senere er oppfølgeren ute.

Tuvaband’s nye album heter «I Entered The Void». Det er et skritt videre fra den bevisste minimalismen på Soft Drop, som nå er byttet ut med en tyngre og fullere lyd, innspilt med bandet Tuva spiller med live. En endring i Tuvaband’s live lyd i 2018 var inspirasjonen for selve innspillingen av det nye albumet.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler