Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 11. februar 2020
Tid 19.00 - 21.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Teknologiens tiår: Frigjøring eller fremmedgjøring?

Hvordan påvirker egentlig teknologiseringen samfunnet og menneskene som lever i det?

Teknologi finnes rundt oss overalt: i lomma, bilen, hjemmet, og kanskje snart i øyekroken. Man kan knapt oppholde seg noe sted på jorden uten å være oppkoblet til den teknologiske verden, og sjelden unnslipper et øyeblikk uten at oppmerksomheten kapres av et ferskt innlegg. I en verden full av sammenkoblet informasjon, er alt kun et tastetrykk unna, og det som tidligere var helt umulig, er nå helt hverdagslig.

Tirsdag 11. februar kommer sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen og forsker på sosiale medier og kunstig intelligens, Petter Bae Brandtzæg, for å gi oss noen nye blikk på den ekspanderende teknologiseringen av samfunnet. Er vi i ferd med å miste konsentrasjonsevnen? Kommer AI virkelig til å ta over verden? Gjør teknologien oss deprimerte og syke?

Disse spørsmålene, og mange flere, kommer panelet til å svare på, under en variert og spennende kveld på klubben. Bli med og finn ut om det er på tide å legge vekk telefonen, eller om du kan glemme fremtidsangsten, og surfe videre!

Arrangementet er gratis!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler