Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 5. mars 2020
Tid 21.00 - 00.30
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Kvinneuka: Trippelkonsert

Vi setter opp trippelkonsert på Knaus med 3 lovende band under Kvinneuka 2020!

21:00 - ANNA SOLEIL:
http://bit.ly/annasoleil
Anna Soleil er en fersk artist, låtskriver og produsenter fra Asker. I oktober slapp hun sin første EP “The Tide” som beveger seg inn i et eksperimentelt pop- univers, hvor man kan hører elementer fra ulike sjangre. Et allsidig lydbilde kombineres med en drømmende, skjør og melankolsk stemme.
5. mars spiller Anna Soleil på Knaus, hvor hun har med seg musikerne Viljar Ratama Dunđerović, Martin Stenstad Selen, og Aksel Røflo Indgul.

22:00 - HAN GAIDEN:
http://bit.ly/hangaiden
han gaiden er en ny og hipp Oslobasert elektronikatrio. De har allerede bemerket seg godt på festivaler og klubbscener i Oslo. Trioen leker med vokalharmonier, åpne partier med improvisasjon, dansbare beats samt sårbare tekster fra det unge sinnet. Som jazzstudenter ved NMH har de en leken tilnærming til musikken, og henter inspirasjon fra house, eksperimentell pop og ambient. Dette gir et nytt og forfriskende uttrykk og bandet spås en lysende fremtid på den unge
musikkscenen.

Ingrid Skåland Lia - saksofon, vokal, elektronikk
Kristin Myhrvold - vokal, elektronikk
Ragnhild Moan - vokal, elektronikk

23:00 - SNÆRK:
http://bit.ly/snaerk
SnÆrk er fra Oslo og har siden 2016 spilt snÆrkeråkk fra det dypeste mørket i Akersælva. Inspirasjonen kommer fra de store pionerene innen tungrock. De spiller blytung stoner-rock, med elementer fra blant annet blues, funk og punk. Bandet består av Vibeke Bugge på vokal og gitar, Åsne Ingersdatter på bass og Thea Ossum på trommer.

Med snÆrk blir det mulighet for å moshe, danse eller space ut til psykedeliske partier. Energiske opptredener og et sterkt scenenærvær, gjør det ganske ålreit å være publikum. Kom a’!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler