Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 8. mars 2020
Tid 16.00 - 17.30
Billett 60,- / 90,-
Aldersgrense 18 år

8.mars med Tuva Fellmann

Hvem er egentlig kvinnen anno 2020? Sexolog Tuva Fellman, kjent fra blant annet Juntafil på P3, tar en grundig statusprat når hun kommer innom Samfundet i Trondheim med et nydelig knippe gjester.

Billetter slippes 18.02 kl 12:00

Vi skal snakke om hvorfor kvinner er de beste på det meste, men likevel dårligst til å skryte av det. Hva gjør oss usikre og hvordan ser egentlig fremtiden vår ut? Hvordan skal kvinnene i 2020 fortsette å bane vei for de ynge, på lik linje som de eldre har gjort for dem? Og hvorfor er det så vanskelig å si fitte?

Med seg i sofaen vil Tuva sitte med tidligere Newton-programleder Lydia Gieselmann, og legen Kari Mogstad. Kari er opptatt av jenters rettigheter, og å belyse at vi også i Norge har utfordringer knyttet til økende seksualisering og «pornofisering» av ungdomskulturen. Hun er også opptatt av svangerskaps- og barselomsorg, og er levende engasjert i både kvinner og barn/unges helse, trivsel og levekår.

Uavhengig av hvilket kjønn du definerer deg som, så ønsker vi deg velkommen til Storsalen kl 16:00 på Samfundet!


Billettpriser:
Medlem: 60kr
Ikke-medlem: 90kr

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler