Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 21. april 2022
Tid 22.00 - 00.00
Billett 300,- / 360,-
Aldersgrense 18 år

Kvelertak

Norges største rockeband legger turen innom Stavanger, Oslo, Bergen, Ålesund og Trondheim på sin kommende Europa-turné: Billetter i salg nå! Heave Blood & Die spiller support fra 21:00!

NYE DATOER
Koronakrisen rammet Norges hardrock-høvdinger hardt. Vi er derfor
enormt glade for å melde at nye datoer (igjen) for turneen med Kvelertak endelig er KLARE! Konsertene er blitt flyttet til torsdag 21. April 2022 og Fredag 22. April 2022
Alle billetter som er kjøpt til de opprinnelige datoene i 2021 vil være gyldige til de nye konsertdatoene. Billetten du har mottatt gjelder automatisk til den nye datoen, og du trenger ikke gjøre annet enn å møte opp til arrangementet på den nye datoen, med den billetten du allerede har mottatt. Du vil ikke motta nye billetter.

Ta kontakt med lk-pr@samfundet.no med referansenummer på billetten dersom du ikke har mulighet til å komme på den nye datoen og ønsker refusjon. (OBS: Dette må gjøres innen 1. Mars)

Norges største rockeband legger turen innom Stavanger, Oslo, Bergen, Ålesund og Trondheim på sin kommende Europa-turné!
Siden den spede starten i 2006 har bandet gitt ut tre album, vunnet 4 spellemannpriser, turnert verden rundt, alene eller sammen med band som Slayer, Metallica, Mastodon og Gojira, og opparbeidet seg et rykte som et av de beste livebandene i rocken.
Det ryktes også om at ny musikk er på gang, så sikre deg en billett i dag før det er for sent.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler