Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 17. september 2020
Tid 19.00 - 21.00
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år

Foredrag: Plantelykke // Sone lilla

Kan planter gjøre deg lykkelig?

Forskning viser at planter gjør oss både sunnere og lykkelige. Det snakkes om naturmangel og søken etter å leve tettere på naturen er en åpenbar grunn til at mennesker tar med naturen inn og fyller hjemmene sine med grønne planter. I tillegg til det estetiske, produserer de oksygen og fjerner giftstoffer fra lufta. Mennesker med mange planter hjemme opplever større ro, tilstedeværelse og tilfredshet i livene sine. Planter er en lystbetont måte å bli mer miljøbevvist på. I motsetning til andre tiltak som dreier seg om forsakelse og å redusere, trenger du kun flere planter for å forbedre inneklimaet. Du kan faktisk lage ditt eget miniatyr luftrenseanlegg ved hjelp av et par effektive luftrensende planter.

Torsdag 17. september kommer Anders Røyneberg som har skrevet sin første bok "Plantelykke". Her gir han sine beste tips om hvilke grønne planter man kan velge, samt hvordan man steller og kan innrede med dem hjemme. Anders bor selv sammen med over 100 planter i en liten leilighet i Oslo. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier, sexolog og jobber til daglig som terapeut og foredragsholder.

Meld deg på over.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler