Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 18. september 2020
Tid 21.00 - 23.00
Billett 250,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Sløtface Slumber Tour

Sløtface kommer til Samfundet 18.september! I lys av pandemi, bordservering, 1 m avstand og at man kan se lang vei etter stage-dives og moshpit, har Sløtface tvunget seg selv til å tenke litt nytt ved å spille inn ny og gammel musikk i et litt mer nedstrippa format, med planlagt utgivelse høsten 2020. Dette vil du ikke gå glipp av!

Sløtface er tilbake! I januar 2018 ga bandet oss litt av en konsertklassiker. Og en måned senere fikk de Spellemannprisen for debutalbumet sitt

Høsten 2020 legger Sløtface ut på en litt annerledes Norgesturne der ting, i tråd med resten av det norske samfunnet, blir litt roligere. I lys av pandemi, bordservering, 1 m avstand og at man kan se lang vei etter stage-dives og moshpit, har Sløtface tvunget seg selv til å tenke litt nytt ved å spille inn ny og gammel musikk i et litt mer nedstrippa format, med planlagt utgivelse høsten 2020.

Denne høsten tar de med disse nye låtversjonene, en god coverlåt eller to og den akustiske gitaren, og håper du vil nyte en hyggelig og litt annerledes kveld med dem der historiefortellingen, tekstene og håndtverket i låtene deres får fullt fokus.

Vi selger bare medlemsbilletter.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler