Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 18. september 2020
Tid 21.59 - 23.30
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år

Daragh // KNAUS på KLUBBEN 21:59

“Daragh” er musikkprosjektet til irskfødte Daragh Wearen, der han lar seg inspirere av venner, familie og livet generelt.

Daragh fikk først et navn i den norske musikkbransjen med bandet Company Ink, der han var gitarist. I løpet av sin korte livstid rakk de å spille på Slottsfjell, Øya, by:larm, Trondheim Calling og Pstereo blant annet. De ble også nominert til årets urørt 2018 sammen med girl in red og brenn. Kort tid etter slippet på deres første EP, utgitt på Propeller Recordings ga bandet seg og Daragh begynte å fokusere på nye låter.

I løpet av koronatiden har Daragh gitt ut tre singler, som alle har fått god tilbakemelding. De to siste, «Stay The Same» og «All Those Things», har begge blitt listet av P3, der de spilles jevnlig. Med et lydbilde som kombinerer elementer av 80-tallet med en moderne friskhet og punch formidler han følelser som nostalgi og melankoli gjennom tekster som bærer preg av ungdommelighet og svart humor.

Grunnet korona-pandemien er man nødt til å reservere plass, reservasjoner er bare tilgjengelig for medlemmer og blir lagt ut én uke i forkant.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler