Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 19. september 2020
Tid 21.59 - 23.59
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Kefeider // Knaus på Klubben

Kefeider er soloprosjektet til hallingdølen Vetle Løvgaard, og svinger mellom fengende indierock og nordisk americana.

Kefeiders første EP «Since You Asked», som kom ut i februar 2019, ble beskrevet som «countrypop av ypperste kvalitet» og ble fort sammenlignet med Bon Iver og Daughter. Det ble sagt at musikken er som tatt rett ut fra en film basert på en Tore Renberg-bok.

Kefeider fikk spilletid på både NRK P1, P3 og P13, og høstet lovord og gode kritikker etter konserter og utgivelser. P3 skrev blant annet «med denne sjarmoffensiven er det lett å spå minneverdige øyeblikk.». Studentavisen Universitas mente at «fortsetter de på denne måten, så vil de være på alles ører innen kort tid» etter den utsolgte releasekonserten på SALT i Oslo våren 2019.

Med Øyvind Blomstrøm (Orions Belte, Monica Heldal), som produsent og gitarist, Chris Holm (Orions Belte) på bass, Olaf Olsen (bigbang, Needlepoint) på trommer og tre dager til rådighet i studioet på Bøler Hovedgård, spilte Kefeider inn debutplata «Podium» (2020) som mottok svært gode kritikker både innlands og i Tyskland.

Låta «Hurts A Little» ble listet på NRK P3 og flere låter ble listet den Deutschlandfunk Nova (en av de største nasjonale radiokanalene i Tyskland). Kefeider ble blant annet sammenlignet med både Tame Impala, MGMT og The Beatles. Tonspion sa; «Cool Indie Pop paired with Nordic melancholy.», mens Nordische Musik mente at plata sjangermessig er «Feel-good indie pop between country, psychedelic and lots of neo-hippie guitar bliss.».

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler