Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 20. september 2020
Tid 19.00 - 20.30
Billett 40,- Filmklubbmedlem / 100,- Filmklubbmedlemskap inkl. visningen / 200,- Supermedlemskap
Aldersgrense 18 år

Filmkonsert: City Lights (1931) m/Jonas Cambien og Adrian Myhr

Verdens beste stumfilm vist med live musikk av Jonas Cambien og Adrian Myhr!

City Lights anses som å være Chaplins beste film og er laget som stumfilm selv etter lydfilmens innmarsj. Men dette stopper han ikke; med slapstick-humor, god musikk og Chaplins skuespillergeni er dette en film alle kan like!

Hvis du har fulgt litt med på norsk jazz de seneste årene, har du garantert vært borti bassist Adrian Myhr og pianist Jonas Cambien i en eller annen sammenheng. Kanskje det var med Torg, Jonas Cambien Trio, Kim Myhr YouMe, eller så har du hørt de spille klassisk indisk musikk med Bansal band eller arabisk partymusikk med bandet Majaz. Som duo har de gitt ut albumet Simiskina på det portugisiske labelet Clean Feed, og har turnert med den franske filmkunstneren Xavier Quérel.

Når Myhr og Cambien angriper City Light kan alt skje. Selv om det innimellom vil hintes til Chaplins originale lydspor fra 1930, prøver duoen på ingen måte å rekonstruere musikken fra den tiden, men vil heller gå i dialog med filmen og vise hvor dagsaktuell den er. Med en blanding av nye og gamle låter, smakfulle improvisasjoner og egne komposisjoner, inviterer Myhr og Cambien til Chaplin anno 2020.

Produksjonsår: 1931
Regissør: Charlie Chaplin
Nasjonalitet: USA
Spilletid: 1t 30min

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler