Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 4. oktober 2020
Tid 18.00 - 21.00
Billett 40,- Filmklubbmedlem / 100,- Filmklubbmedlemskap inkl. visningen / 200,- Supermedlemskap
Aldersgrense 18 år

Regissørbesøk: Som du ser meg (2012) m/Dag Johan Haugerud

Regissør Dag Johan Haugerud kommer!

• Dørene åpner kl. 18.00. Bruk hovedinngangen.
• Samtalen med Dag Johan starter kl. 18.30✨
• Visningen av Som du ser meg starter ca. 19.15🎬
• I tillegg til servering fra baren i Storsalen vil det også bli salg av kaffe og kake. Bestilling gjøres på Vipps også vil man bli servert.

Dag Johan Haugerud har de siste årene markert seg med flere store høydepunkter i norsk film. To særs produktive år resulterte nylig i de to kritikerroste filmene Barn (2019) og Lyset fra sjokoladefabrikken (2020), og utvider en om ikke altfor omfattende, så stødig filmografi.

På denne filmvisningen ønsker vi å ta et dypdykk i Haugerud som regissør, i kombinasjon med visning av hans gjennombruddsfilm, Som du ser meg. Filmene hans presenterer gjerne et sjeldent presist og nyansert bilde av norsk samtid, og han er en av få norske regissører som klarer å diskutere en norsk realitet på en troverdig måte. Allikevel har Dag Johan Haugerud gått forbi radaren for mange, og vi tror derfor mange vil få øynene opp for Haugeruds filmografi, etter denne visningen av Som du ser meg.

Om du er nysgjerrig på noe nytt, har lyst til å høre hva Haugerud har å si om film, eller bare vil se en god film, bør du definitivt få med deg denne visningen!

NB: Samtalen vil foregå i forkant av visningen, og det vil være anledning til å stille spørsmål.

Nasjonalitet: Norge
Lengde: 1t 58min

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler