Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 24. september 2020
Tid 21.30 - 23.00
Billett 230,- / 280,-
Aldersgrense 18 år

EKSTRASHOW Hvorfor det? med Trond-Viggo Torgersen og Bjarte Tjøstheim

Trond-Viggo Torgersen tar med seg Bjarte Tjøstheim og inntar Storsalen med Hvorfor det?

Det har blitt kalt fakirteater, ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Og en ting er sikkert: Trond-Viggos show er ikke noe for skuespillere som klamrer seg til manus og hater improvisasjon. Men konseptet er såre enkelt: Trond-Viggo inntar scenen, gjør litt innledende standup og introduserer så sin gjest Bjarte Tjøstheim. Deretter rettes oppmerksomheten ut i salen, og publikum oppfordres til å spørre om absolutt hva som helst.

Showet har for lengst blitt tv-programmer – både i 2008, 2009, 2017 og 2018 gikk en serie programmer på NRK1, med begeistret omtale og særdeles gode seertall.
Torsdag 24. september er det ny runde på Samfundet i Trondheim kl. 21:30.

”Det er klart vi er nervøse, men det er jo også noe av sjarmen, at dette ikke er helt "safe", sier Trond-Viggo, og fortsetter: ”Utgangspunktet er jo at folk vil ha det gøy, og det gjør alt mye enklere. Vi kjører et veldig uformelt show og når vi først har fått kontakt med publikum, tror jeg ikke det spiller så stor rolle om vi er i en matsal, teatersal eller på en pub ett eller annet sted ute i distriktene. Men grue oss, det gjør vi alltid, sier Trond Viggo, som på tross av frykten alltid gleder seg til Samfundet i september.

Noen som ikke har grunn til å grue seg, er publikum. For å få fullt utbytte av orakelpotensialet på scenen, kan det kanskje lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd. Når forestillingen vel er i gang, kan latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler