Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 30. oktober 2020
Tid 23.59 - 01.30
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år

Three Souls // KNAUS på KLUBBEN 21:59

OBS!OBS! Showstart er flyttet til 23:59! Gode gamle "Knaus 23:59" er tilbake, for one night only! (Alle som er påmeldt beholder påmeldingen sin! Om du ikke kan komme likevel, meld deg gjerne av så noen andre får muligheten!)

Et halvt tiår har gått siden gjengen i Three Souls ble spurt om å spille på en liten undergrunnsscene i sentrum av Oslo og siden den gang har bandet fortsatt å levere energiske show med gjennomgående høyt trøkk som får enhver publikumer til å ville danse.

Medlemmene med nokså varierende musikalsk bakgrunn gir sitt bidrag til sounden som resulterer i et allsidig og gjennomført lydbilde bestående av elementer fra 70’s grooveroots spedt på med jazz, funk, soul, hip-hop og rock. Three Souls har siden sin spede begynnelse holdt ved sitt sterke vintage-image, og bygger på en arv der distansen mellom band og publikum skal minkes så mye som overhodet mulig.

Medlemmer: Konstantin Ellingsberg Helmers(gitar), Mikkel Brændsrød Bjørneboe (bass), Olve Gravklev(trommer), Lars Fauchald Hartmann(saksofon), Henrik Smelhus Sjøeng(trompet), Jørgen Bjelkerud(trombone) og Sem Petros(vokal).

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler