Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 1. oktober 2020
Tid 21.00 - 22.00
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Torzdagzjazz: Karoline Wallace

Z-serien er en jazzkonsertserie på Samfundet denne høsten. Vi håper jazzen skal få en enda større oppmerksomhet i Trondheim, og ikke minst på Samfundet. Tredje artist ut i z-serien er Karoline Wallace!

  1. oktober kommer sanger og komponist, Karoline Wallace, med bandet sitt for å fremføre deres jazz/folk-album "Lang Vinter"!

«Lang Vinter» ble startet på initiativ fra Karoline Wallace vinteren 2018. Mesteparten av komposisjonene ble skrevet under fjorårets lange vinter som tilsynelatende aldri tok slutt og som gav navn til prosjektet. Låtene er blomstrende og iskalde, tullete og alvorlige, og blir fremført med stor spilleglede av et band med et helt spesielt sound. Utøverne er aktive musikere og pådrivere i jazz- og folkemusikkmiljøet i Norge, og er nøye valgt ut av Karoline for å sette deres preg på komposisjonene hennes. De er å se i fremgangsrike band som Billy Meier, Skadedyr, Baker Hansen, Hullyboo, Morgonrode, Molecules, Masåva og mange fler.

"Wallace er ein vokalist som med den største sjølvfølgje kryssar grensene melodisk og stilistisk heile vegen, som komponist, arrangør og tekstforfattar."
- Roald Helgheim, Dagsavisen

Dørene åpner kl. 20.30
Konsertstart kl. 21.00

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler