Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 14. november 2014
Tid 21.15 - 23.15
Billett 290,- / 340,-
Aldersgrense 20 år

Susanne Sundfør + support Apothek [UTSOLGT]

Det begynner å bli en stund siden man sist kunne oppleve Susanne Sundfør på scenen her i Norge, om man ser bort fra sommerens flotte gjesteopptredener med Röyksopp og Robyn på noen av verdens største festivalscener. Midt i ferdigstillingen av sitt fjerde studioalbum tar hun seg nå tid til å gjøre en eksklusiv miniturné, for å opprettholde kontakten med publikum og kjenne på samspillet som oppstår når man spiller live.

Sundfør kommer til å by på låter fra hele sin karriere, men også en smakebiter på det nye materialet hun jobber med. Vi har allerede fått høre en del av dette, og vi kan garantere at vi har noe fantastisk i vente. Hun overgår seg selv og fortsetter virkelig å flytte grenser med musikken.

Det vil bli en teknisk produksjon og et show som vil ta pusten fra selv en hyppig konsertgjenger, så gå ikke glipp av denne unike muligheten til å oppleve henne live, og til å få høre det nye materialet før alle andre.

Support Apothek:

Apothek er det musikalske avkommet til produsent Nils Martin Larsen og vokalist Morten Myklebust. I vår slapp duoen sin første singel Family og ble møtt med stor begeistring ute i den europeiske blogosfæren. Låta ble blant annet beskrevet som «the perfect marriage between an exquisite electronic beat and smooth pop lyrics». 10. november slipper Apothek sin andre singel Waiting For The Thunder på Oslo-labelet Tender.

Som support for ingen ringere enn Susanne Sundfør kan du se Apothek live på en scene for aller første gang.

OBS! Konsertstart er satt til kl 21:15

Foto: Sofia Fredricks Sprung

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler