Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Pirum
Pirum
Dato 4. november 2020
Tid 21.00 - 22.30
Billett 90,- / 140,-
Aldersgrense 18 år

Pirum på bar Banke

Pirum på bar Banke - hvor er flagget? Kom på konsert i Storsalen og få svaret!

Det ligger en mystisk atmosfære over byen. Folk holder seg inne, og ser skeptisk på hverandre når de først våger seg ut. De holder god avstand til hverandre, og smiler med lukket munn. Årsaken til dette vet vi alle – Noen har stjålet flagget til UKEkoret Pirum, og alle er mistenkte. I den anledning vil vi invitere alle byens banditter, erkeslyngler, tølpere, røvere, rakkere, noksagter, nolduser, nidinger og slimballer til et utvidet avhør i Storsalen på Samfundet den 4. og 5. november. Vi åpner også dørene for alle Poiroter, Bonder, Holmeser, Derrecker og Drewer som kan bidra til å løse dette nedrige mysteriet!

En gang mellom den første og den siste dagen bestemte en eller flere skruppelløse banditter seg for å krysse Nidelvens mektige vollgrav for å forsyne seg av de tekstilbaserte rikene som befant seg på Pirums Banke – et heraldikkrelatert stikk uten like! Dette vekk stor furore og uro blant en ellers urovekkende urokkelig gjeng, og de har derfor tilkalt Pirums Interne SikkerhetsSentral (PISS) i et febrilsk forsøk på å fakke flaggfangerne.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler