Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 3. mars 2015
Tid 19.00 - 21.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Excenteraften: Sandra Beijer- Det handlar om dig!

Sandra Beijer er en av Sveriges stiligste kvinner! Hun kommer til oss 3. mars for å snakke om sitt skrivende, sin karriere og hennes vei til debutromanen «Det handlar om dig». Vær med og møt denne kvinnen og bli inspirert av hennes engasjement og glitrende utstråling!

Denne damen er en av dem som har turt å gjøre det hun har hatt lyst til, og samtidig hatt et fokus som er større enn seg selv. Hun har blant annet skrevet bok, kronikker og noveller, flyttet til New York for å finne drømmejobben, hatt en kleslinje for JC og startet bloggen Niotillfem. Med forkjærlighet for ordene skildrer hun blant annet hverdagsliv, rastløshet, kjønnsroller, trangen til å se verden og kjærlighet. Hun har engasjert seg i menneskerettighetsorganisasjonen Civil Rights Defenders og er i dag ambassadør for organisasjonen Friends som jobber for å spre kunnskap om og motvirke mobbing.

Hun har en vakker måte å oppfatte verden på, med en forkjærlighet for fredager, rettferdighet og stilige menn. Gjennom en årrekke har hun brukt sin blogg som dagbok, og er et talerør for dagens unge og en stor inspirasjon for 150.000 ukentlige lesere. Hun har en evne til å få frem det stilige i sitt liv, samtidig som hun ikke er redd for å vise at hun også har dager hvor ikke alt er en fest med 1000 ballonger og cava-berusede venner. Måten hun uttrykker hun sitt engasjement og sin sanselighet på gjør at du blir motivert til å gjøre det lille ekstra for å gi omsorg til deg selv og andre rundt.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler