Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 19. februar 2021
Tid 21.59 - 22.29
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

ISFiT: Shikoswe

Shikoswe er en 26-årig alternativ pop-artist, som i dag oppholder seg i Bergen. Hun ga ut sin første singel "I Wanna Be Right" i 2016, etterfulgt av den selvutgitte EPen "The Hour of the Body". I august 2019, en uke etter at hun stod på scenen på Øyafestivalen for andre gang, ga hun ut debutalbumet "Back in the Tall Grass" til varm mottakelse i Norge og internasjonalt. Parallelt med utgivelsene har hun etablert seg som en solid liveartist både solo og med band.

Låtene til Shikoswe rommer melodier som både overrasker og fester seg hos lytteren, og kombinasjonen av noe som føles uforutsigbart og velkjent på samme tid har blitt nøkkelord for å beskrive sounden hennes. Tekstene framstår som direkte og personlige åpenbaringer om hjertesorg, apati og rastløshet tidvis kombinert med et forfriskende glimt i øyet. Nå skriver Shikoswe på nye sanger i Poesy Studio på Bergen Kjøtt, og hun vil etter planen spille inn et album i løpet av 2021.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler