Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 4. mars 2021
Tid 20.00 - 21.30
Billett 150,- / 200,-
Aldersgrense 18 år

Skipodden Live

Øystein «Pølsa» Pettersen og Hans Olav «Hanso» Ingholm får med seg Frode Estil og Tomas Northug og lager skifest i Storsalen midt under Ski-VM!

Det er snart tid for Ski-VM i Oberstdorf. Forventningene og stemningen er alltid i taket når det er VM i Norges nasjonalsport. Som nasjon forventer vi nærmest gull på alle distanser. På grunn av koronaepidemien får ingen av oss delta på VM-festen i Tyskland. Derfor flytter vi like godt feiringen hjem til vår egen storstue, til Storsalen på Samfundet, med Skipodden Live torsdag 4. mars kl 20.00!

Skipodden er Norges største podkast om vintersport med Øystein «Pølsa» Pettersen og Hans Olav «Hanso» Ingholm. Denne kvelden blir det liveshow med interessante gjester på scenen og, gitt at det tyske internettet spiller på lag, direkte link til Oberstdorf. I sofaen får gutta besøk av Frode Estil og Tomas Northug. To trønderske skihelter fulle av kunnskap og gode historier. Dette blir skifest!

Medlem 150,-
Ikke-medlem 200,-

Dørene åpner kl. 19.30
Inngang igjennom hoveddøra.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler