Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 27. februar 2021
Tid 21.59 - 23.59
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Lindsjørn // Knaus På Klubben

Hun koker sammen musikk med bred publikumsappell som er vanskelig å beskrive men fantastisk å oppleve. I mai 2020 slapp LINDSJØRN debutalbumet Flying High, en deilig pakke full av dansbar Hip-Hop og digg Neo-Soul som har fått strålende omtale både utenlands og innlands. Pandemien satt en stopper for releaseturné, men NÅ blir det konsert, og det i hjembyen Hønefoss!! De siste årene har inneholdt store og små konserter over hele landet, lovord fra blant andre GAFFA og Ballade, og flere anbefalinger av P3 Urørt hvor hun også har hatt sterke sju ukers radiotid.

«Lindsjørn har en ubegripelig sterk og imponerende stemme. Hun har et scenetekke som er uhørt for noen så unge og så ferske i en livesammenheng. Det er forfriskende med en vokalist som tør dra på såpass mye som Ingvild Lindsjørn gjør. Hønefossingen og band leverer smittende neo-soul-gospel-synth-pop som jeg håper jeg ser på en festivalscene til sommeren.»
Gaffa

«Vokalen er teknisk og yndefuld, og lyden er jazzet og fyldt med poppede gospel-vibes – alt sammen udtrykt i et forfriskende og veludført format. Blød neo-soul og dansevenlig hiphop!» Bands of Tomorrow
«A cross-pollination of neo-soul and hip hop, the Norwegian’s soaring vocals connect with lyrics of awakening, reflection and regret.»
Scandinavian Soul

«Lindsjørn presenterer ektefølt feel-good låtar, som utan tvil vil nå langt og høgt etter albumrelease.»
Ballade

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler