Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør
Dato 4. mars 2021
Tid 21.59 - 23.00
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år

Svalestup // KNAUS på KLUBBEN 21:59

Svalestup jager fengende melodier, tøffe riff og stødige rytmer i skjæringspunktet mellom pop, indie og garasjerock.

Bandet debuterte i 2016 med slippet av singelen «Kjærlighet og tvil». Låta gikk rett inn på spillelistene til NRK P13 og høstet anbefalinger og varm omtale av blant annet NRK P3 Urørt.

Siden den gang har bandet levert både dansbar og følsom musikk med låtene «På ei strand», «Nonchalant» og «Alt du treng». Låtene underbygger bandets jakt på fengende melodier, tøffe riff og stødige rytmer i skjæringspunktet mellom pop, indie og garasjerock. Sommeren 2018 fulgte singlene «Hjelp mæ» og «Kom igjen», som på hver sin måte bekreftet bandets sommerlige uttrykk.

I 2020 slapp bandet EPen "Steg for steg for steg" som med sitt løsslupne og røffe uttrykk inviterer til fest både fest og melankoli. Svalestup gyver nå løs på nye energiske konserter med blikket rettet mot flere livsbejaende slipp i 2021.

Doors: 21:30
Konsertstart: 21:59

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler