Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Samfundets Debattkomité
Dato 3. mars 2021
Tid 18.00 - 19.30
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år

Onsdagsdebatt: Kvinner i humor

Onsdagsdebatt om kvinner i humor!

Vi nordmenn finner mye stolthet i å bo i et av verdens mest likestilte land. Kvinner og menn nyter stort sett de samme mulighetene, om det så er innenfor idrett, studier eller arbeidslivet. Dette er ikke tilfellet i humorbransjen. Ser du på NRK sine braksuksesser de siste årene, da for eksempel Parterapi, Førstegangstjenesten, Team Antonsen, Kongen av Gulseth, Helt Ramme Sporter, Karl Johan, har humorprogrammer virkelig begynt å dominere underholdningsbransjen. Men hvorfor er alle disse programmene stort sett dominert av menn? Det skal vi undersøke på onsdag.

Med oss har vi komiker Randli Liodden, juryleder i Humorprisen Fanny Vaager, sjef for NRK Underholdning Christina Rezk Resar og leder for Innstitutt for tverrfagelige kulturstudier og leder for Kjønnsforskning ved NTNU Siri Sørensen.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler