Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 21. mars 2021
Tid 19.00 - 20.30
Billett 40,- Filmklubbmedlem / 100,- Filmklubbmedlemskap inkl. visningen / 200,- Supermedlemskap
Aldersgrense 18 år

[GRATISVISNING] Søndagsfilm: Frances Ha (2012)

«I’m so embarrassed. I'm not a real person yet.»

Frances Ha er fortellingen om 27 år gamle Frances som bor i New York, selv om hun egentlig ikke har noen leilighet. Hun har praksisplass hos et dansekompani, men er egentlig ikke så flink til å danse. Og hun er bestevenn med Sophie, selv om de egentlig ikke er på talefot lenger.

Frances kaster seg ut i livet, på jakt etter å realisere drømmene sine, men blir stadig konfrontert med virkeligheten. En rørende og morsom komedie om rotløshet, vennskap og selvrealisering.

Filmen er regissert av Noah Baumbach, regissøren bak bl.a Marriage Story og The Squid and the Whale, og er skrevet i samarbeid med hans kone Greta Gerwig, som også innehar filmens hovedrolle. Gerwig har selv utmerket seg som regissør de seneste årene med filmer som Lady Bird og Little Women.

År: 2012
Regissør: Noah Baumbach
Spilletid: 1t 26 min
Nasjonalitet: Amerikansk

Denne visningen er en del av festivalprogrammet til En psykt vanlig uke, et initiativ fra studentene hvor målet er å bidra til økt oppmerksomhet rundt psykisk helse blant studenter, samt senke terskelen for å prate om det. Tema for årets festival er tilhørighet.

Dørene åpner kl. 18.45
Inngang igjennom hoveddøra

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler