Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 6. mai
Tid 21.00 - 00.00
Billett 300,- / 400,-
Aldersgrense 18 år

Dagny // Storsalen

Det stemmer, i 2022 tar Dagny turen til Samfundet! I tillegg skal PLENTY være support og starte festen! Dørene åpner 20.45! Ta med deg vennene dine for en heit og dansete kveld i Storsalen🔥🔥

SUBJECT: Et brev fra Dagny - Turné 2022.

Kjære venner, det har vært helt fantastisk å være ute og spille igjen og responsen, på tross av sittende publikum og færre i salen - har vært helt ENORM! 💕❤️ 💕

Dessverre så er det mange som ikke fikk billett i denne omgangen eller fikk billetten sin refundert på grunn av restriksjoner. Vi har fått mange meldinger fra dere og selv om jeg ikke har rukket å svare på alle SORRY så har jeg lest de og blir helt mjuk og varm av alle deres historier! 🌸 Så etter mange samtaler frem og tilbake, har vi kommet frem til at neste gang vi turnerer så skal alle få plass, full sal, akkurat som før.. Da må vi se litt lengre frem i tid slipper billetter til 2022-turneen vår – allerede nå! jeg vet det føles veldig lenge til, men herregud så gøy vi kommer til å få det! 💫🔥

Turneoversikt:

  1. februar -2022 - Stavanger, Konserthuset
  2. februar -2022 - Bergen, Forum
  3. februar -22 - Trondheim, Tapperiet
  4. februar -22 Trondheim, Samfundet
  5. mars -2022 - Tromsø, The Edge
  6. mars -2022 - Oslo, Sentrum Scene

Nå kan du sikre deg billett her! Jeg gleder meg SÅ mye til vi ses igjen! 💕

Dersom du opprinnelig hadde billett til datoen 25.02, så skal du på denne konserten 06.05.

PLENTY
PLENTY er nykommeren med røtter fra Pussycat Dolls, UPSAHL og Billie Eilish. Allerede som 19-åring kom hennes debut-singel "I Dont Wanna Know" og har etter 2019 levert singler som perler på en snor.
Hennes debut-EP "For Now" kom sommeren 2021 og representerer et hardcore bubblegum-univers hvor pop med solide trekk fra EDM og tidlig 2000 er sentralt i lydbildet.

PLENTY er artisten som eksploderer på scenen sammen med bandet sitt - hun vet hvordan skape god energi og få folk til å glemme alt. Sammen med sine også såre, melodiøse ballader og unike vokal vil dere få en dynamisk live-opplevelse.
Drømmen til 21-åringen er at alle skal oppleve å kunne sveve på en rosa sky og få en escape fra hverdagen hvor ting er lekent og ufarlig, samtidig som tekstene skal få deg til å føle. Å fremme at vi alle er forskjellige, og elske det hele veien- er også en kampsak for PLENTY. Det er viktig for PLENTY at hun kan skape et univers for publikum hvor de kan danse, le og gråte i trygg symbiose med bandet.

"Jeg skaper musikk for å kunne spille den live for publikum, dele følelser og historier" - PLENTY

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler