Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Deler av huset
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 18. september
Tid 21.00 - 02.00
Billett 50,- / 100,-
Aldersgrense 18 år

Temafest Glitz & Glam Sone B

ENDELIG er temafestene tilbake på huset! Ta på deg finstasen, ta med deg dine beste venner, og gjør deg klar for en glitrende kveld på det runde røde! NB: Billetter til dette arrangementet gjelder Sone B (Klubben, Strossa og Bodegaen), Sone A (Storsalen) ligger ute som et eget arrangement, og inngang til Sone D (Daglighallen, Edgar og Selskapssiden) vil selges i bakdøra på dagen.

Har du savna noe å pynte deg for? Skriker kjolen, eller dressen etter deg fra kleshengeren? Har du savna dansing, glitter, paparazzier og en real temafest?

Da er Samfundet stedet for deg lørdag 18.09, ta på deg finstasen, og kom og sol deg i lyset av blitzen!

I Storsalen blir det disko med kanskje den største diskokula du noen gang har sett, i Edgar blir det karaoke, og i Strossa vil det være fotostand med husets egne paparazzier. Resten av Samfundet vil være glitra og glamma opp til det ugjenkjennelige!

Vi kommer til å være der for å ta dere imot som de superstjernene dere er, og gleder oss masse til å se dere!

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler