Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 18. september
Tid 20.30 - 00.00
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år

KNAUSFESTIVALEN 2021 // LØRDAG

KNAUSFESTIVALEN er endelig tilbake og på lørdag fra 21-00 kan du få meg deg disse artistene!


LØRDAG 18.SEPT: WA!//WHITE ASCOT//OSKAR NORDBØ


WA!

Wa (和) er et japansk kulturelt konsept som kan direkte oversettes til harmoni.
Konseptet dreier seg om fokus på kollektiviteten og at den skal puttes foran egne og personlige preferanser og interesser. Ordet harmoni brukes dermed om sosial samklang fremfor enkeltstående individer i et samfunn.

Dette konseptet er musikalsk
sett gjeldene for bandet og vi forsøker å flette det inn i vår holdning i samspill.
wa! er et nyoppstartet band med utspring fra jazzlinja ved NTNU. Med beina godt plantet i den norske jazzscenen, men med impulser fra moderne New York-sound byr wa! på musikk med nytenkende kreativitet i fokus. wa! er nysgjerrige på det som ikke er blitt gjort før og har et uhøytidelig og nysgjerrig forhold til musikk. Ordet Wa sin betydning er et av bandets ideal
når det kommer til å forske på ensemble-soundet.

WHITE ASCOT

White Ascot er et band som har utspring i fra jazz, neo-soul og popmusikk. Bandet har siden oppstarten rukket å spille over store deler av Norge og på flere av de største scenene vi har til lands.

Musikken er vevd tett rundt Frida Lydia Hansens særegne stemme, hvor svevende synther og nytenkende arrangementer gjør at White Ascot lett kan oppleves som et friskt pust innenfor den norske urbana musikkscene.

Bandet slapp tidligere i år sitt debutalbum "Pink Blood / False Memory", og materialet du får høre konserten blir i stor grad å bestå av musikk derfra.

OSKAR NORDBØ

Med sin ærlige sjarm, gode meloditeft og upolerte atmosfære leverer Oskar Nordbø en unik miks av Folk, Indie Pop og Country. Inspirert av helter som Bon Iver, Tallest Man On Earth og Phoebe Bridgers leveres gitarfokuserte arrangementer, pent båret av Oskars drømmende, særegne stemme. Med fengende, men ærlige, melankolske tekster og melodier kan Oskar beskrives som en unik miks av Greg Holden og Oasis.

Da Oskar i 2019 ble en del Toothfairy-familien fikk både nasjonale og internasjonale tastemakers som Gaffa, tyrkiske Nordik Simit og Indie Vibes øynene opp for det unge talentet. Etter et innholdsrikt år med gigs på bl.annet Sofar Sounds, SALT og Musikkfest Oslo, tre singelslipp og EP’en “Prelude” har Oskar ikke satt brems på kreativiteten.

Nå er han klar med debutalbumet “The Flood” den 13. November. “The Flood” leverer 12 personlige historier om reisen gjennom kjærlighetsbrudd, eksistensiell krise og tilværelsen i et moderne kloster Oskar selv flyttet inn i. Dette er det gjennomgående tema for albumet; jakten på identitet, det å finne seg selv og Gud. I en sjanger sjeldens utfordret av nytenkende talenter, viser Oskar at indie folk ikke kun har én lyd. Med klassisk folk som “Amigo” og “Please Leave Me”, sommerlige “Norwegian Summer”, samt atmosfæriske og instrumentalfokuserte “The Flood II” og “The Flood III” leverer albumet en variert tolkning av indie-folk, som pent bæres av Oskars fengslende vokal. “The Flood” kan beskrives som en reise gjennom følelsene som best oppleves i sin helhet.

Info om billetter nedenfor gjelder ikke, Knausfestivalen er gratis og åpen for alle, mot påmelding.

Ikke medlem? Send mail til:
myrvoldsimon1@gmail.com

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler