Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør NTNU
Dato 6. desember 2021
Tid 18.00 - 20.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Folkemøte om by og campus med NTNU

Velkommen til folkemøte om by og campus mandag 6. desember kl 18.00. Møtet arrangeres av NTNU, Statsbygg og Trondheim kommune i samarbeid med Studentersamfundet.

Trondheim og NTNU skal gjennom en enorm utvikling med stor betydning for byens studenter og befolkning. Samlingen av NTNUs campus i området rundt Gløshaugen er ett av de største utviklingsprosjektene i universitetssektoren, et av Norges største og mest komplekse byggeprosjekt, og har stor innvirkning på byutviklingen.

Staten skal investere 11,9 milliarder, og spørsmålet er hvordan sikre mest mulig verdi og positive ringvirkninger av denne milliardinvesteringen. Statsbygg er byggherre og har i tett samarbeid med NTNU jobbet med hvordan denne megautbyggingen kan gjennomføres. Nå står Statsbygg på trappene til å sende inn reguleringsplaner for flere delområder som skal behandles av Bystyret i løpet av det neste 1 ½ året.

For program klikk her!

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler