Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 8. februar 2022
Tid 19.00 - 20.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Foredrag: Blekksprut - Aliens i vår egen bakhage

Visste du at blekksprut har tre hjerter, elleve hjerner og blått blod? Eller at de har verdensrekorden i ruging? Nei? Vel, nå vet du det. Og vil du vite mer om disse fantastiske, merkelige kreasjonene, som på mange felt utfordrer oss som det smarteste dyret på jorda, kan du møte oss på Klubben 8. februar klokka 19:00

Bli med marinbiolog Pia Ve Dahlen på en fargerik, forunderlig og fascinerende oppdagelsesferd inn i blekksprutens rike!

Pia Ve Dahlen er en skravlesjuk marinbiolog med en forkjærlighet for å formidle naturens underfundige og bisarre mirakler. Hun står beinhardt på at vi mennesker er gode på å ta vare på det vi er glad i, men innser også at det ikke er så lett å bli glad i noe du ikke vet eksisterer. Derfor har hun tatt på seg det uendelig store oppdraget med å bringe havet - og blekksprut - til folket.

Pia har en mastergrad i marinbiolog fra Universitetet i Bergen og har de siste par årene figurert hyppig i media generelt og hos rikskringkastinga spesielt (Planet Plast, Lindmo, Abels Tårn & Ekko – for å nevne noen). I september ga hun ut boka «Verden under vann» der førsteopplaget ble utsolgt på noen skarve uker.

Arrangementet er gratis.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler