Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 12. mars 2022
Tid 22.00 - 00.00
Billett 220,- / 300,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Kvinneaften: Lørdag (ARY + han gaiden)

Kvinneaften i Storsalen med ARY + han gaiden! Dette showet vil du ikke gå glipp av!

ARY er tilbake for alvor.
Etter flere singler i 2020, slipper hun nå debutalbumet «For Evig» – og feirer med å invitere publikum til noen helt spesielle konsertopplevelser.
Tre kvelder, et helt ferskt sceneshow og med et splitter nytt album i bagasjen – dette blir kvelder fansen ikke kommer til å glemme.

Publikum ble først kjent med ARY i 2015, da hun med et brak traff norske musikkhjerter med elektroniske popbeats og hennes tydelige signatur – den spektakulære stemmen.

På kort tid fikk hun millioner av lyttere over hele verden, og ble trukket frem som et av Norges store pophåp. Hun spilte over 200 konserter i Norge og Europa, og gjestet festivaler som Glastonbury, Pitchfork og Øyafestivalen. Så trakk hun seg tilbake; i over tre år fikk ingen
høre ny musikk fra ARY.

Da ARY trakk seg tilbake fra konserter og rampelys, var det for å eksperimentere, og for å utvikle et lydbilde som var helt hennes eget.
10. februar er hun klar for å slippe sin mest helstøpte utgivelse til nå, debutalbumet «For Evig, som hun tar med til publikum 12. mars på Studentersamfundet i Trondheim.

“Det er så godt å ha ARY tilbake. Men også litt vondt.” - Eskil Olaf Vestre, NRK

han guiden
Bestående av Kristin Myhrvold, Ingrid Skåland Lia og Ragnhild Moan har etter hvert blitt kjent som et av de hippeste navnene i Oslos elektroniske undergrunnsverden. Med lekne vokalharmonier, åpne partier med improvisasjon, dansbare beats samt melodisk og drømmende saksofon, har de skapt et helt særegent sound. De har bemerket seg på scener som Victoria Nasjonal jazzscene, Knaus på Studentersamfundet i Trondheim, og senest på bransjefestivalene Vill Vill Vest og By:Larm.

han gaiden skriver nyskapende musikk og sårbare tekster om å være et ungt menneske. Våren 2022 slippes deres etterlengtede debutalbum “you called me your erika” på Mutual Intentions.

“Trioen byr på bisarre skildringer som oser feminin energi, erfaringer og selvsikkerhet. Det er forfriskende, styrkende og utfordrende.” - Saga Eline Jonsson Hoff, Universitas

Ønsker du og å sjekke ut Kvinneaften på fredag, med artister som Hudkreft, Nedja og Nothing personal, kan du kjøpe helgepass til hele Kvinneaften her:
https://bit.ly/KvinneAften

Obs: Minner om at FHS-elever og lærlinger ikke regnes som studenter, og må følge den generelle aldersgrensen på 20 år. Send oss melding på facebook ved spørsmål!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler