Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 27. februar 2022
Tid 16.00 - 23.00
Billett 40,- Eksisterende Filmklubbmedlem / 100,- Filmklubbmedlemskap / 200,- Supermedlemskap
Aldersgrense 18 år

Skrekkfilmsøndag: Carrie (1976), A Girl Walks Home Alone at Night (2014) og Train to Busan (2016)

Buuhuu! Studentersamfundet Filmklubb disker opp med en gyselig dag dedikert til horrorsjangeren med et knippe skrekkperler fra arkivet. Dette er noe enhver skrekkentusiast bør få med seg!

Om kveldens filmer:


Carrie (1976)

Lokale: Storsalen
Produksjonsår: 1976
Regissør: Brian De Palma
Nasjonalitet: USA
Lengde: 1t 40min
Klokkeslett: 16:00 - 17:40

Carrie White er ballets dronning!

Carrie, basert på Stephen Kings bok med samme navn, handler om sjenerte Carrie White. På skolen blir hun mobbet av sine medelever, og hjemme blir hun plaget av sin svært religiøse mor. Hun begynner å slite mer og mer, og rundt henne skjer det stadig ting hun ikke kan forklare. Da hun plutselig blir invitert av skolens kjekkeste gutt til ballet tenker hun at alt kanskje vil ordne seg. “Carrie” er anerkjent av mange som en av verdens beste skrekkfilmer, og er den første filmatiseringen av Stephen Kings verk.


15 min pause


A Girl Walks Home Alone at Night (2014)

Lokale: Storsalen
Produksjonsår: 2014
Regissør: Ana Lily Amirpour
Nasjonalitet: Iran
Lengde: 1t 50min
Klokkeslett: 18:00 - 19:50

Poetisk iransk svart-hvitt skrekk.

Den ensomme tenåringen Arash bor med sin narkomane far i den forlatte industribyen Bad City. For å hjelpe faren jobber Arash som gartner for en rik familie. Arash vet enda ikke om den skatende vampyr-jenta som på nettene forgriper seg på menn som ikke respekterer kvinner. En natt møtes de to ensomme ungdommene i Bad City.
A Girl Walks Home Alone at Night er en gotiskromantisk iransk vampyr-western med sterke feministiske undertoner, som gir assosiasjoner til store regissører som Lynch og Cocteau.


15 min pause


Train to busan (2016)

Lokale: Storsalen
Produksjonsår: 2016
Regissør: Yeon Sang-ho
Nasjonalitet: Sør-Korea
Lengde: 2t
Klokkeslett: 20:05 - 22:05

En kamp om liv og død begynner på ekspresstoget til Busan

En kjemikalielekkasje bryter løs på et bioteknologisk anlegg i Sør-korea. Lekkasjen forårsaker starten på et mystisk virus som som raskt sprer seg til hele Sør-korea. Filmen foregår for det meste på et høyhastighetstog fra Seoul til Busan, der vi blant annet møter fondsforvalteren Seo Seok-woo, en kynisk arbeidsnarkoman med dårlig samvittighet for den lille tiden han tilbringer med datteren, Su-an. Når toget begynner å gå, løper en infisert kvinne ubemerket ombord, og kaos bryter løs mens togets passasjerer kjemper for livet.

I sin live-action debut gir Yeon Sang-ho oss et friskt nytt blikk på den velkjente zombiefilmen, med underliggende temaer som klasseforskjeller og moralske konflikter. Uanvhengig om du liker tog og zombier er Sør-Korea’s største filmhit i 2016 noe man absolutt burde få med seg!


BILLETTER
Filmklubbmedlem (NFK): 40 kr
Ikke filmklubbmedlem: 100 kr (for filmklubbmedlemskap i NFK + første visning gratis).
Vi selger også supermedlemskap til 200 kr. Dette gir deg filmklubbmedlemskap i NFK og inngang på alle filmene til Studentersamfundet Filmklubb dette semesteret.

TICKETS
Filmclub-member: 40 kr
Non filmclub-member: 100 kr (includes membership of the filmclub + first show free).
We also sell supermemberships for 200 kr. This gives you membership of the filmclub and access to all the movies this semester.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler