Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 26. februar
Tid 22.00 - 00.00
Billett 1,- / 130,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

I LIKE TO SLEEP // Storsalen

I LIKE TO SLEEP kommer til Storsalen den 26. februar, kom du og!

De unge powerjazz-tungvekterne I LIKE TO SLEEP har feid over Norges jazzklubber og festivaler siden oppstarten i 2015 og har blant annet vunnet Jazzintro og tittelen "Årets unge jazzmusikere 2018" med et tilhørende Gramo-stipend på 150 000 kroner. Gjennom å ha spilt utrolig mye sammen har trioen utviklet et helt eget sound og samspill som har fått lovord og gode anmeldelser i både norsk og internasjonal presse.

Med en besetning bestående av trommer, barytongitar/bass-VI og vibrafon driver I LIKE TO SLEEP nybrottsarbeid hvor de henter estetikk fra 60- og 70-tallets friere jazz og progrock, og kombinerer det med improvisasjonsbasert musikk og rå energi. Musikken beskrives best med deres eget mantra, “powerjazz to the people”.

Den 17. april 2020 slapp trioen sitt andre album “Daymare” på det svært anerkjente plateselskapet Rune Grammofon til strålende anmeldelser fra nasjonal og internasjonal presse. Sommeren 2022 kommer trioen med sitt tredje studioalbum "Sleeping Beauty" på Rune Grammofon!

I LIKE TO SLEEP
Amund Storløkken Åse - vibrafon
Nicolas Leirtrø - barytongitar/bass-VI
Øyvind Leite - trommer

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler