Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 18. februar
Tid 23.59 - 01.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Suncraft // Knaus 23:59

Fra undergrunnen i Oslo trør Suncraft fram, med deres tunge, ørkenrock-inspirerte rock n’ roll.

Uten gimmicker og med den noe postmoderne holdningen "anything goes" spiller de et uforutsigbart riffbonanza av et repertoar. Låtene tar sidesprang og vendinger med innflytelser fra rockens mange undersjangre, knyttet sammen i vanntette komposisjoner. Det lyriske universet deres utforsker temaer som konspirasjon og ensomhet i en utforskende og undrende stil. La Suncraft valse deg sakte inn i deres sjelfulle, lekne rockeverden!

Siden bandet ble stiftet i sent 2017, har Suncraft spilt flittig rundt på klubbscener i Norge. Målet har vært enkelt: å spille eksplosivt energiske liveshow det er umulig å ikke bli revet med av. I mars 2020, kun måneder etter de slapp sin første EP, Saigon, tok konsertene brått og uventet slutt. Mens kultur-Norge blødde, prøvde bandet å snu nedstengningen til noe positivt, ved å fokusere alle krefter på låtskriving. Resultatet ble debut-albumet, Flat Earth Rider, som skal gis ut i løpet av sommeren. Så snart det er forsvarlig skal Suncraft igjen opp på scenen og ta sitt voksende publikum med storm!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler