Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør SIT
Studentersamfundets Interne Teater (SIT)
Dato 8. mars 2022
Tid 19.30 - 20.30
Billett 80,- / 100,-
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Rom Rives

Har du noen gang lurt på hva som utspiller seg bak et hotellroms lukkede dører? I Rom Rives er du flue på veggen på rom 309 gjennom fire tiår. Velkommen inn!

Rom Rives er et stykke skrevet av Vibeke Preus Bech for store grupper med unge skuespillere. Stykket er et drama med komiske undertoner, og handlingen foregår på det samme hotellrommet over en tidsperiode på 50 år. Hotellet skal snart rives, og rom 309 er det siste rommet til å bli pakket ned. Gjennom stykket møter vi ulike gjester som har bodd på dette hotellrommet og vi får et lite innblikk i deres liv og hvordan valgene de tar vil påvirke dem resten av livet. Scenene foregår fra 1972 og frem til i dag, og flere store og små verdenshendelser ligger gjemt i disse datoene.

Stykket utforsker hva mennesker gjør for å unnslippe ensomheten og hva man er villig til å holde ut med for ikke å være alene. Hotellrommet fungerer her som en nøytral arena der karakterene kan utforske seg selv og bli konfrontert med sine egne valg. Hva skjer egentlig bak lukkede dører?

Stykket inneholder scener som kan oppleves som sterke.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler