Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Deler av huset
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 11. mars 2022
Tid 21.00 - 01.00
Billett 200,- / 250,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Kvinneaften: Fredag

Studentersamfundet i Trondhjem arrangerer Kvinneuka for å feire kvinnedagen 8.mars. Denne uka avsluttes med Kvinneaften den 11. og 12. mars! På fredagen vil det være tre konserter i Klubben med tre forskjellige kvinnelige artister og band!

Kvelden vil bestå av tre konserter i Klubben:
21:00- Hudkreft
22:00- Nothing personal
23:00 -Nedja

HUDKREFT
Hudkreft er en gjeng sinte unge kvinner (og mann), som tar ut frustrasjonen gjennom hardtslående pønkelåter om alt mellom himmel og jord. De har holdt på i rundt fem år, og nå er endelig debutskiva her. «Nevemagnet» kan skilte med en god mottakelse, deriblant en femmer i Aftenposten. Skiva er Hudkreft sin eksperimentelle entré inn i den voksne musikkbransjen, og de takler det hele med den ungdommelige friskheten de alltid har hatt, kombinert med en ny profesjonalitet. Albumet byr på en miks av artig ska, rock og klassisk pønk og er et hatbrev til alle verdens Nevemagneter, enten det er snakk om tafsete politikere, norske terrorister eller pønke-elitister.

Ellers, har gjengen spilt på en rekke anerkjente scener i Oslo og omegn, med høydepunkter som Klimastreiken foran Stortinget i 2019, Vill Vill Vest, Klubbøya, By:Larm og egen slippfest på Blitzhuset med over 200 i publikum.

Du er herved invitert til Hudkrefts kjefte-fest!

NOTHING PERSONAL
Nothing Personal er et kollasjprosjekt bestående av Dorothea Økland, Thea Emilie Wang og Solveig Wang. Audun Vinger skrev følgende om debutsingelen «One Second»: «Troikaen Dorothea Økland, Thea Emilie Wang og Solveig Wang gir oss en veiviser til fremtiden for norsk musikk.»

Bandet omfavner eksperimentelle poplåter, frie improvisasjonsstrekk og fieldrecordings, og musikken kan beskrives som eksperimentell pop med elementer fra jazz, R&B og elektroakustisk musikk. Nothing Personal mikser ukonvensjonelle elementer og serverer lytterne en live lydkollasj som blir til i nuet. Tilnærmingen til musikken er som i en forskerlab, der de tre alkymistene undersøker lyder, låter og effekter.

NEDJA
Norsk-tunisiske Nedja vokste opp i et hjem hvor man kunne finne pop, r&b, italiensk opera og arabisk folkemusikk på en og samme kassett. Hun startet sin karriere som frontvokalist i indiepopbandet Pikekyss og hennes særegne stemme og karisma på scenen førte til spillejobber over hele Norge, inkludert en solokonsert på Øyafestivalen. Mens Nedja utviklet sin egen sound og jobbet med artister som den koreanske r&b-stjernen DEAN og den Soulection-tilknyttede rapperen Jay Price, ble hun oppdaget av det Oslo-baserte plateselskapet og musikkollektivet Mutual Intentions.
Nedjas musikalske utrykk er lekent, frekt og groovy, og hun henter inspirasjon fra artister hun vokste opp med som Erykah Badu, Missy Elliot, Bon Iver og Amy Winehouse. Sommeren 2021 slapp hun sin solodebut «Flower Boy» til god respons i inn- og utland. NRK P3 kåret henne til Månedens Urørt og i Urørtfinalen var hun en av tre finalister som kjempet om den gjeve tittelen «Årets Urørt». by:Larm plukket ut Nedja til å opptre på festivalen og under åpningen av NIO House i Oslo varmet hun opp for AURORA. I 2022 er Nedja valgt ut til å representere Norge i Keychange, et internasjonalt initiativ som jobber for en mer mangfoldig musikkbransje. Nedja er mye i studio om dagen og gleder seg veldig til å vise frem sin nye musikk!

Ønsker du også å dra på ARY-konsert med Han Gaiden som oppvarming på lørdagen kan en kjøpe helgepass til hele Kvinneaften her:
https://bit.ly/KvinneAften

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler