Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 1. april 2022
Tid 21.00 - 23.00
Billett 90,- / 150,-
Aldersgrense 18 år

Candiss 40 år

Candiss fyller 40 år i 2022, og har den glede å kunne fylle Storsalen til randen 1. april for en forrykende jubileumskonsert!

I april 1982 ble koret døpt i rosa champagne i Studentersamfundet, da en gjeng med kvinnelige korister fra TKS mente det var på høy tid at Pirum og Knauskoret fikk selskap av et rent damekor.
Gjennom 40 år har de rosakledde damene spredt både latter og vakre toner til byens befolkning og særlig studentene, med egenskrevne tekster til kjente og ukjente melodier.
Dagens Candiss tar deg med på en reise gjennom tidene, og prøver å gi publikum et innblikk i hva det er som gjør livet i rosa snekkerbukse så innmari bra. Det blir vakre toner, ville tilbakeblikk og velvalgte tradisjoner når Candiss inntar Storsalen denne våren.

Dette vil du ikke gå glipp av - ta med deg vennegjengen, stemmegruppen, din gode nabo eller kom solo på en fest av en konsert du sent vil glemme!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler