Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør SIT
Studentersamfundets Interne Teater (SIT)
Dato 3. april 2022
Tid 16.00 - 17.00
Billett 80,- / 100,-
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Sidespringerne

En umoralsk komedie av Jo Strømgren

Forestillingen Sidespringerne er skrevet av forfatteren Jo Strømgren, Norges største eksport av teater. Stykkene hans har blitt spilt i over 50 land og mottar strålende kritikker verden over. På scenen møter du Studentersamfundets Interne Teaters egne skuespillere: Kari, Mikkel, Dennis, Fredrik og Agnete.

I Jo Strømgrens forestilling deler Kari, Mikkel, Dennis og Fredrik alle samme psykolog – og langt flere hemmeligheter enn de selv er klar over. Etterhvert som scenen snurrer, og lukkede dører åpnes og lukkes, blir det stadig mer krevende å være en god psykolog.

Hva skjer når man samler noen med liten penis, daddy issues, en rørlegger, romantikk, 5 asmatikere og finlandshetter i samme rom? Det finner man ut på Knaus 29 mars til 5 april.

Vi i SIT er stolte av å presentere det som kan være verdens siste oppsetning av teater på Knaus. Hvor var du da Sidespringerne hadde forestillingsperiode? Vi får håpet svaret ditt blir at du var på Knaus.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler